KVIK SMS LÅN

Nye og lav rente SMS lån og mobillån med hurtig udbetaling i dag mandag, 18/10

Vi viser kun udvalgte lån i listen - Vi modtager betaling for bevilgede lån og kreditter -

Ovenover har vi listet en lang række af markedets mest populære låneudbydere, hvor du kan tage et SMS lån nu i dag. Flere af udbyderne tilbyder gratis SMS lån, hvor du kan låne fra 500 kr. og helt op til 15.000 kr. i 30 dage uden renter eller gebyrer.

De forskellige udbydere af SMS lån giver dig svar på din ansøgning med det samme, hvilket vil sige helt ned til 15 sekunder. De langsomste svarer på op til 2 minutter. Og det er vel at mærke døgnet rundt! Det er vel definitionen på "SMS lån nu og her med det samme"?

Der bliver dagligt ansøgt om hundredvis af SMS lån, og det er der overhovedet intet galt i. Det vigtigste i forbindelse med denne type kredit er blot, at du bruger din sunde fornuft og har overblik over din økonomi. Er der luft i budgettet til, at du kan tage et kvikt SMS lån i en fart. Så kan du roligt gøre det, hvis du har nogle drømme, du ønsker indfriet. Vi lever kun én gang, og ny SMSlån kan hjælpe os med at leve livet og få det bedste ud af det.

Nye SMS lån uden kreditvurdering?

OBS: De traditionelle lån er blevet erstattet af de “Nye SMS lån” uden kreditvurdering, eller rettere næsten uden kreditvurdering. For der bliver naturligvis kigget på, om du er fyldt 18 år, om du står i RKI, og din økonomi er i orden osv.

De nye SMS lån fungerer som mobillån eller som de traditionelle kviklån. Ansøgningsprocessen ved de “gamle SMS lån” tog cirka en time eller to. I dag vil du opleve, at ansøgningsprocessen ved de nye SMS lån blot tager 2 minutter.

Nye SMS lån uden kreditvurdering finder du i ovenstående oversigt

Der er ingen tvivl om, at SMS lånene revolutionerede det traditionelle lånemarked, da de så dagens lys tilbage i 00’erne. Hvem havde forestillet sig, at det ville blive muligt at låne penge via SMS på en hurtig og anderledes måde? Formentlig de færreste, men lånene gik hurtig hen og blev super populære.

I dag er det som sagt blevet endnu nemmere og endnu hurtigere end at låne via SMS. Dette har sat de traditionelle pengeinstitutter under hårdt pres.

Fordele for låntagerne

De onlinebaserede långivere tilbyder nemlig ikke kun hurtig lån, men også en lang række yderligere fordele for låntagerne. Som låntager får du blandt andet følgende fordele ved at optage et ny SMS lån nu og her:

 • Mulighed for at låne gratis og rentefrit i 30 dage
 • Svar på dine låneansøgning inden for 15 sekunder
 • Pengene bliver overført til din konto i dag i løbet af 1-2 timer
 • Du skal ikke stille nogen form for sikkerhed
 • Brug pengene fra mobillånet til lige det, du ønsker dig
 • Du skal hverken fremvise lønseddel, budget eller øvrige dokumenter
 • SMS lånet kan nemt og bekvemt ansøges hjemme fra sofaen
 • ALT foregår online - Du kommer ikke til at sidde ansigt til ansigt med nogen
 • Du skal ikke vente på, at din bank har åbent - online lån er åbne 24/7
 • Du skal ikke stille med en kautionist
 • Du skal ikke svare på en masse spørgsmål om, hvad du skal låne penge til

Det er klart, at du ofte vil kunne låne penge billigere i din bank, end du kan online - men spørgsmålet er, om du har tid til at vente? Hvis du står med et akut behov for lån af penge her og nu, er internettet klart den sikreste og hurtigste metode. I mange tilfælde kan du få svar og penge udbetalt samme dag. Det er der ikke mange banker, der kan tilbyde - og det er den beskedne merpris for et online hurtig lån værd!

Hurtige SMS lån

nye sms lån nuHar du sat dig for, at du vil låne penge, skal det helst være nu og her, og derfor vil de hurtige SMS lån nu være et oplagt valg for dig. Selve ansøgningsprocessen tager i omegnen af 2 minutter eller mindre. Dette inkluderer udfyldning af personlige oplysninger som navn, adresse, indkomst osv.

Hvad er SMS lån? SMS lån er lån via SMS

Efter du har udfyldt disse oplysninger, skriver du under med dit NemID. Derefter går der maksimalt 1 minut og oftest kun få sekunder, før svaret fremgår på skærmen. Er du godkendt til det hurtige SMS lån, vil du opleve næsten lige så hurtig udbetaling.

SMS lån hurtig udbetaling

Det er ikke uden grund, at disse mobillån bliver benævnt hurtige SMS lån. Alt omkring SMS lånene går hurtigt, og SMS lån hurtig udbetaling nu varer ikke længere tid end 60 sekunder. Inden for 60 sekunder står pengene fra det hurtige SMS lån altså på din konto, og de kan bruges på lige det, du ønsker dig.

Går du i banken for at ansøge om et traditionelt banklån, vil låneprocessen typisk tage 1-2 uger, før den er afsluttet, og pengene (måske) står på din konto. Hvordan kan det så lade sig gøre med så hurtig en låneproces på nettet? Det skyldes det populære NemID, som muliggør, at kreditvurderingsprocessen blot tager få millisekunder.

Svar med det samme 24/7 året rundt

Som låntager bør du være super lykkelig for denne udvikling. Da du af samme årsag slipper for at skulle fremvise lønseddel, budget, årsopgørelse osv. NemID’et skaffer selv alle relevante oplysninger, og derfor kan du heller ikke længere optage SMS lån uden NemID. SMS lån uden NemID er alt for omstændeligt, da lånedokumenter og låneaftaler i så fald fysisk skulle sendes frem og tilbage. Du vil dermed ikke kunne få penge med det samme.

SMS lån 3000

Et af de mere populære lånebeløb er SMS lån 3000 kr., som jo også er et ganske pænt beløb. Optager du et SMS lån på 3000, kan du købe dig mange fine ting som cykel, vaskemaskine, smartphone osv. Forbrugslån og andre former for kvik lån er helt formidable, hvis du akut står og mangler penge.

Er cyklen blevet stjålet, vaskemaskinen gået i stykker, eller er telefonen havnet i toilettet, så er det da fantastisk, at du bare lige kan låne SMS låne 3000 kr. på få minutter.

Lån SMS hvis det skal gå rigtig hurtigt!

SMS lån 3000 ved at vælge en af de mange låneudbydere i oversigten øverst på siden. Husk, at hvis du er ny kunde hos den pågældende udbyder, så kan du låne de 3.000 kr. ganske gratis i 30 dage - det er da en ganske god deal ikke at skulle betale renter eller gebyrer, ikke sandt?

SMS lån 5000

Et andet ret så populært beløb er SMS lån 5000, som jo lige er et par tusinde kroner højere, hvilket giver yderligere muligheder. Optager du et SMS lån på 5000 kr., kan du rent faktisk komme en tur sydpå med all inclusive. Du kan også invitere din kæreste med på et weekendophold med mad og drikke, hvilket han/hun sikkert ville elske.

Det er rent faktisk ikke kun lånebeløb på 3000 kr., du kan optage gratis. Du kan også sagtens optage et SMS lån på 5000 kr. gratis og rentefrit. Tag blot et kig i vores oversigt, og find de udbydere, som tilbyder gratis lån første måned til alle nye kunder.

Det bliver ikke nemmere!

Langt de fleste låneudbydere giver dig muligheden for at låne 5000 kr. ved blot at klikke et par gange på din mobil. Det vil altså sige, at du lynhurtigt kan låne ekstra penge, hvis du eksempelvis står og mangler en cykel, som du akut skal bruge i morgen.

Ved at tage et SMS lån slipper du for rigtig mange bureaukratiske besværligheder. Skulle du låne penge af din bank, ville låneprocessen typisk være en lang og kedelig kamp. Med SMS lån slipper du for alt det unødvendige bøvl og sparer i den forbindelse en masse tid du kan bruge på fornøjelser i stedet.

Gør du dig tanker?

Hvis du gør dig tanker om at ansøge om et online lån, skal du vide, at hele låneprocessen aldrig har været lettere og mere simpel at finde ud af. Det eneste, du skal gøre, er at hive din mobil frem fra bukselommen. Herefter sender du så en SMS til den låneudbyder, du ønsker at låne penge fra (i SMS'en skriver du yderligere informationer såsom lånets størrelse, afdragstid, personlige kontaktoplysninger osv.).

Når du har sendt denne SMS med dertilhørende informationer, så har du faktisk foretaget dig et SMS lån. Hvor simpelt er det ikke lige? Står du og mangler penge til en ny tablet, eller har du bare behov for lidt ekstra ressourcer til den kommende måned? Så kan du med lethed tage dig et online lån, når du har passeret de 18 år.

SMS lån 18 år har aldrig været lettere at tage: Låneudbyder efter låneudbyder ser dagens lys på det danske marked. Dette giver dig utallige muligheder for at tage et SMS lån, der lige præcis passer på dig og dit behov. Finanskrisen er efterhånden ved at slippe sit jerngreb fra den danske økonomi, og lånemarkedet er ved at udvikle sig til købers marked, hvilket er en klar fordel for dig.

Overhold dine terminer og du er sikker!

Dette forhold kan ikke understreges nok, uagtet om du tager et forbrugslån 5000 kroner eller et nyt kviklån på 25.000 kroner. Husk at tilbagebetale til tiden! Hvis du ikke formår dette, løber lånet hurtigt af skinnerne, hvilket kan blive en særdeles dyr fornøjelse for dig.

Online låneinstitutter er således helt fair omkring renter og gebyrer, så længe du viser dig som en pålidelig låntager. Hvis du først misbruger deres tillid, falder hammeren – og den falder ofte meget hårdt! Lån fra 5000 kroner og opefter kræver derfor, at du på forhånd har lavet en økonomisk plan.

Således du ved, hvad dine omkostninger bliver samt er sikker på at kunne tilbagebetale. Det tager længere tid for nogle end andre, men er et særdeles vigtigt punkt, hvorfor du ikke må springe over, hvor gærdet er lavest.

Generelle spørgsmål

Når du er i markedet for at låne penge, kan der nemt dukke nogle spørgsmål op. Vi har opstillet de mest hyppige spørgsmål omkring de populære hurtig lån nedenfor. Har du et spørgsmål, som ikke er besvaret herunder, så er du meget velkommen til at skrive til os.

Hvad er et hurtig lån?

Et hurtig lån er, som navnet antyder, muligheden for at låne penge og få dem udbetalt med det samme. Du kan nemt ansøge om lånet online på udbyderens hjemmeside, og du vil typisk kunne have det lånte beløb stående på din konto inden for få timer.

Hvad der er rart, for mange er, at du ikke skal fortælle nogen, hvad du vil bruge lånet til. Det skal man typisk ved et traditionelt banklån, og det er utrygt for mange. Når du er blevet godkendt til et hurtigt lån, vil du typisk skulle underskrive det med dit NemID, og det hele foregår online. Derefter vil du i en fart kunne opleve, at du har pengene stående på din konto.

Lån penge hurtigt har aldrig været nemmere, og det skyldes i høj grad det populære NemID. Kvik SMS lån er til dig, som mangler fra 500 – 15.000 kr., og lige nu kan nye kunder få gratis SMS mobillån helt uden omkostninger! Er 10.000 kr. ikke nok så fortvivl ej; Du kan nemt og hurtigt låne helt op til 400.000 kr. med udbetaling med det samme.

Hvad er SMS lån?

Navnet "SMS Lån" stammer fra de lån, du kunne tage via SMS. De små lån eksisterer stadig, men det er ikke længere muligt at ansøge om et lån via SMS. I stedet sker ansøgningen om et hurtigt SMS lån via nettet. Man kan dog sige, at SMS-lån var den første låntype, der gjorde spontanitet mulig.

SMS-lån var og er super populært blandt folk, som lige står og mangler nogle tusinde kroner, indtil lønnen går ind på kontoen. Havde det ikke været for internettet, så er der ingen tvivl om, at SMS-lån var forblevet en stor succes. Men heldigvis for internettet og for smartphones og tablets. For nu er det blevet endnu nemmere og hurtigere at låne i form af de såkaldte SMS kviklån.

Hurtig lån online nu er væsentlige hurtigere, end da du kunne gøre det med en SMS, og betingelserne er de samme. Derfor er betegnelsen blevet hængende. SMS Lån / mobillån er betegnelsen for de små og mindre lån. Lån du reelt kan få på sekunder - altså små hurtige lån. Og ja - du får penge nu!

Får min bank at vide, jeg har hurtig lån?

Nej - det gør de ikke! Lånet er en sag mellem dig og långiveren, og hverken din bank eller nogen andre bliver blandet ind i det på nogen måde. Et hurtig lån online er diskret. Og her på siden finder du alle typer af lån - både SMS lån, kviklån og større lån i kategorien "Lån penge nu".

Hvad koster et SMS lån?

Er du ikke eksisterende kunde hos det pågældende lånefirma, så koster det ingenting at optage et SMS-lån. Med ingenting menes i ordets bogstaveligste forstand, ingenting, dvs. ingen renter, ingen gebyrer, ingen stiftelsesomkostninger. Låner du f.eks. 4.000 kr., skal du blot betale 4.000 kr. tilbage 30 dage senere. Hvis du derimod er eksisterende kunde og vil låne 4.000 kr., så koster SMS-lånet følgende:

 • Kredit: 4.000 kr.
 • Løbetid: 30 dage
 • Tilbagebetalingsbeløb: 4.760 kr.

For at få kredit i en måned, skal du altså samlet set betale 4.760 kr. tilbage alt i alt. Omkostningerne varierer fra lånefirma til lånefirma, men de er forpligtede til at skrive tydeligt, hvad omkostningerne er, herunder hvad ÅOP er. ÅOP står for årlige omkostninger i procent og er et godt værktøj til at sammenligne priser på lån.

Kan alle låne penge i en fart?

Næsten alle kan SMS-låne i dag og få udbetaling i en fart, hvis de blot kan opfylde nogle få krav:

 • Man skal være fyldt 18 år
 • Man må ikke være registreret i Experian RKI
 • Man skal være dansk statsborger
 • Man skal have NEM-ID
 • Man skal have en dansk bankkonto

Kan du opfylde ovenstående krav, så er chancerne for at få lov til at låne ganske gode.

Hvor kan man låne penge hurtigt?

Det kan du hos de knap 20 låneudbydere øverst på siden. Du får svar inden for sekunder. Så snart du har sendt din ansøgning, vil du faktisk kunne se svaret på din skærm. Er du blevet godkendt, modtager du en e-mail med kreditaftalen samt en faktura. Derudover modtager du en SMS eller mail, når pengene er blevet overført til din konto. Lån penge nu ER virkelig NU.

Hvornår får jeg pengene udbetalt?

Oftest bliver pengene overført samme dag eller med det samme (30 minutter - døgnet rundt), men det varierer en smule fra lånefirma til lånefirma. Visse lånefirmaer kræver, at du har samme bank som dem, for at du kan modtage pengene med det samme. Har du ikke samme bank, vil du typisk skulle vente til næste hverdag.

Andre tilbyder SMS lån penge samme dag, uanset hvilken bank du har. Det er blandt andet VIVUS.dk, som tilbyder SMS lån udbetaling med det samme udbetaling af SMS lån på 1 minut, 24/7, 365 dage om året. Så sidder du og mangler penge kl. 2 lørdag nat, så klikker du VIVUS.dk i vores liste øverst på siden. Få minutter senere har du både ansøgt og fået penge på kontoen med det samme!

Penge hurtigt og nemt med det samme med NemID?

NemID har gjort alting nemmere og hurtigere i vores hverdag, ikke mindst at få penge hurtigt og nemt med udbetaling med det samme. Lån penge nu og få dem med samme var ikke tidligere muligt, men med Nem-IDs indtog, kan alle nu få super hurtig udbetaling af lån på nettet.

Lånefirmaerne kræver rent faktisk, at du underskriver med NemID, så de er sikre på, at du er den, som du giver dig ud for at være. Uden NemID ville lånefirmaerne dog heller ikke være i stand til at give dig svar med det samme. Da de straks kan se, om du opfylder deres betingelser gennem diverse registre. Yderligere sikrer NemID dig også mod misbrug af dine oplysninger, da alt data bliver krypteret.

Lån penge nu med NemID

En anden hurtig mulighed er at bruge en låneberegner, som du finder på alle lånesiderne. Med låneberegneren kan du nemt få dig et overblik over SMS-lånets omkostninger, og hvad løbetiden samt kreditbeløb har af indvirkning. Så hvad enten du vil SMS låne 500, 1000, 2000, 5000 eller endda 10.000 kr., så kan det klart anbefales at benytte en låneberegner.

Kan jeg forlænge løbetiden på lånet?

Ja, oftest er det ikke noget problem at forlænge SMS-lånet med endnu en periode. En periode er typisk 30 dage, når vi snakker SMS-lån. Ønsker du at forlænge lånet, vil der oftest blive pålagt et forlængelsesgebyr. Gebyreret varierer fra bank til bank, men omkring nogle hundrede kroner skal du regne med. Omvendt kan du også tilbagebetale lånet før tid, hvis har mulighed for det. Ved at tilbagebetale SMS-lånet før tid, reducerer du lånets omkostninger, herunder renteudgifterne.

SMS lån udbetaling med det samme DØGNET rundt, ÅRET rundt!

OBS: Det er vigtigt, at du betaler SMS-lånet tilbage, når det forfalder. Hvis ikke du kan tilbagebetale det, så kontakt dem straks og hør om I ikke kan lave en eller anden form for afdragsordning. Hvis du bare lader som ingenting, vil de sende dig rykkere med rykkergebyrer. Lader du fortsat som ingenting, vil de sende sagen til Inkasso, og du vil højst sandsynligt ende i RKI.

Kredit via SMS?

Som tidligere nævnt er betegnelsen tilbage fra dengang, da man optog et lån via tekstbeskeder på sin mobiltelefon. I dag har alle jo en smartphone og internetadgang, og alle typer af ansøgninger om online kredit sker via nettet.

Statistisk er det dog stadig via mobiltelefonen, at de fleste går online for at tage internetlån - det samme som med de fleste andre tjenester online i dag. Det er ganske enkelt den bedste vej til "Lån penge nu".

Penge i en fart i dag og i weekenden?

Ja - du kan låne alle ugens 7 dage - altså også i weekenden - og få svar på mellem 15 sekunder og op til nogle få minutter. Flere långivere straks-udbetaler - for eksempel VIVUS og Simbo. Disse udbydere garanterer, at du har pengene på din NemKonto i løbet af 1-30 minutter!

Har du brug for et lån lørdag eller søndag, så er det jo fantastisk, at det er muligt at få lånet udbetalt i weekenden. Kviklån udbetaling weekend er lige så nemt og hurtigt, som det er at låne penge i hverdagen. Vi anbefaler altid at ansøge flere hurtig lån, så du til sidst kan sammenligne dem, inden du vælger den udbydere, du helst vil vælge.

Det er helt uforpligtende, og der er ingen binding, før du har indgået en endelig aftale med en låneudbyder.

SMS lån uden sikkerhed?

Ja, du kan tage et SMS lån uden sikkerhed overhovedet. Du kan altså låne uden stille sikkerhed i din bolig, bil eller scooter. Faktisk er lånefirmaerne helt ligeglade med, om du overhovedet ejer noget af værdi. Derfor er hurtig lån uden sikkerhed så utrolig populære. For dem er det bare vigtigt, at du ikke står registreret i Ribers RKI, samt om du opfylder de øvrige krav, som nævnt her på siden.

Hvem kan søge om et hurtig SMS lån?

En af de mange årsager til, at hurtig lån online er blevet så populære, er fordi, at stort set alle kan optage lånene. Der er ikke krav om, at du skal stille nogen sikkerhed for lånet i form af for eksempel bil eller hus. 

Et hurtig lån er hurtigt og nemt at optage, og du vil i langt de fleste tilfælde kunne have pengene stående på din konto inden for 30-60 minutter døgnet rundt 24/7. 

Renter på SMS lån?

Du kan både få SMS lån med renter og SMS lån uden renter. Hos flere af låneudbyderne kan du optage et gratis og rentefrit SMS lån i 30 dage, hvis du er ny kunde. De gratis og rentefrie kvik SMS lån kan du ligeledes finde i oversigten her på siden.

Scroll til toppen