Lån penge trods RKI

De såkaldte RKI lån er her! Få et kviklån trods RKI (og kontanthjælp) på 2 minutter i dag torsdag, 22/8/19

Lån op til 50.000 kr. selv om du er registreret i RKI

Hvad er et lån trods RKI?

Det er lån, der ydes til mennesker, der er registrerede i RKI og derfor ikke kan tage et normalt kviklån eller banklån.

Hvordan får man et RKI lån?

Det gør du ved at ansøge her på siden. Du skal bruge en kautionist for at låne penge trods RKI.

Hvad er en kautionist?

EN kautionist er en person (eller flere), der garanterer for, at du betaler dit lån tilbage rettidigt.

Lån med RKI – hvor?

Her får du de muligheder, der findes i Danmark, som er lovlige, hæderlige og seriøse.

Lån trods RKI

Lån trods RKI med kautionist

De to gode RKI lån vist herover er redningen til dig, der er havnet i RKI / Experian som dårlig betaler. Her kan du nemlig stadig få et lån, når du har en kautionist. Du kan låne helt op til 50.000 kroner - en stor hjælp, hvis du har gammel gæld, du vil have ud af verden, så du kan komme ud af RKI igen.

Lån uden kautionist?

Formålet med at tage et kviklån, når man står registreret for en anden gæld i Ribers, er oftest at afbetale den gamle gæld og komme ud af RKI. Du kan kun få et RKI lån, hvis du har en kautionist, som kan være en ven eller et familiemedlem for eksempel.

I denne RKI guide kan du få gode råd om dine muligheder for at få et lån trods RKI.

Læg et budget før du tager et RKI lån

Nu handler det jo om at slippe ud af den gældsspiral, der i første omgang sendte dig i RKI registeret. Derfor skal du lægge et budget, der er realistisk, så du kan betale afdragene på dit RKI lån til tiden. Det er første og vigtigste skridt for at komme ud af registeret over dårlige betalere. Læs mere om gældsrådgivning her.

Hvad betyder RKI? Forkortelsen står for Ribers Kredit Information

Start med at få styr på rudekuverterne med regninger og rykkere. Se på dem, læg tallene sammen og afgør, hvor meget du skylder væk.

Det er ikke så slemt, som du frygter inderst inde, det lover jeg. Bare åben det hele og læg stakken klar på bordet ved siden af dit blanke ark papir og kuglepennen.

Dette skal i budgettet:

Alle dine udgifter som for eksempel:

  • Husleje
  • Telefon
  • Børnepasning
  • El og vand
  • Transport

Sørg for at få alt med og skriv ned, hvornår på året de forskellige regninger skal betales. Læg ALLE udgifter sammen og divider med 12. Så ved du, hvad du som minimum skal bruge af penge hver måned.

Lån penge trods RKI og kontanthjælp her på siden

Du skal selvfølgelig også afsætte et rimeligt beløb til mad, tøj, gaver og hvad der nu ellers er nødvendigt. Når du har det hele lagt sammen, ved du, hvad du skal bruge hver måned.

Hvor stort et RKI lån skal jeg tage?

Lad os sige, at du har en månedlig indtægt på 15.000 kroner, og at dine samlede udgifter (som du lige har regnet ud) pr. måned er 11.500 kroner. Så har du i realiteten 3.500 kroner om måneden at afdrage et nyt RKI lån med.

Hele fidusen er nu, at du skal bruge det udbetalte RKI lån til at betale din gamle gæld, så du gerne skulle ende op med kun at have ét lån at afdrage på. Og så skal du helst sørge for, at du så hurtigt som muligt får afdraget dit RKI-lån, så du er en fri mand eller kvinde.

Det ER bare rart, når det sidste afdrag er betalt, og du igen er ude af RKI. Så kan du altid - hvis behovet skulle opstår - tage for eksempel et gratis kviklån, som der er gode muligheder for her. Husk blot på, at du SKAL betale tilbage til tiden, så du ikke igen bliver RKI registreret!

Dit lån trods RKI er hjemme

Så er det tid til at undersøge mulighederne for SMS lån trods RKI og kontanthjælp samt andre muligheder. Læs meget mere om at låne penge på kontanthjælp og uden indtægt i denne guide på Forbrugslån Billige DK.

Hvem har lån med RKI?

Der er to udbydere på markedet i Danmark, du kan stole på - nemlig henholdsvis Aurora Lån og Garanterede Lån.

Det er vores erfaring, at du har de bedste chancer for at få dit lån hos firmaet Garanterede Lån, og så er der jo også den ekstra fordel hos dem, at du får penge udbetalt inden for 24 timer!

Du kan sagtens ansøge om et lån trods RKI hos dem begge og så vælge det lånetilbud, du bedst kan lide. Husk blot, at du skal have en person på mindst 18 år til at være kautionist. Husk også, at det er 100% gratis og uforpligtende for dig at ansøge om et lån, selvom du er registreret i RKI her:

rawImage

Mona Louise Jensen

Det er ikke nemt hvis man sådan lige er kommet i RKI registeret. Heldigvis kunne Broker-Lån hjælpe, så jeg kunne få et lån til at klare tandlægen. Tak for hjælpen!

Scroll til toppen