RKI lån

Lån RKI ingen hindring nemt og hurtigt. Få et kviklån trods RKI (og kontanthjælp) på 2 minutter i dag mandag, 22/4/19

Lån op til 50.000 kr. selv om du er registreret i RKI

rawImage

Mona Louise Jensen

Det er ikke nemt hvis man sådan lige er kommet i RKI registeret. Heldigvis kunne Broker-Lån hjælpe, så jeg kunne få et lån til at klare tandlægen. Tak for hjælpen!

Lån trods RKI uden kautionist

Lån trods RKII ovenstående oversigt kan du få lån trods RKI helt op til 50.000 kr. ved hjælp af en kautionist. Det er jo ikke den optimale situation i udgangspunktet at tage et såkaldt RKI lån. Altså et lån trods RKI registrering, hvor RKI ikke er en hindring. Risikoen (gennemsnitligt) for banken eller udlåneren er større end normalt, og derfor skal du, som låntager, oftest betale lidt ekstra i renter og gebyrer.

Formålet med at tage et kviklån, når man står registreret for en anden gæld i RKI, er oftest at afbetale den gamle gæld og komme ud af RKI. Samt slippe af med hele følelsen af at være bagud med regningerne.

I denne RKI guide kan du få gode råd om dine muligheder for at få et lån trods RKI.

Budget inden ansøgning af kviklån trods RKI

Inden du starter ansøgningen om kviklån trods RKI, er det nødvendigt (det er det altså!) at lægge et budget for din private økonomi. Og bare rolig – det er slet ikke svært, heller ikke med lån penge RKI.

Se bare hér: Dit privatbudget laver du ved at finde ud af, hvilke udgifter og hvilke indtægter du har. Helt konkret skal du på ét stykke papir skrive ned, hvad det sidste års regninger kostede, og hvornår de skulle betales.

Hvad betyder RKI? Forkortelsen står for Ribers Kredit Information

Er du en af de mange, som har svært ved at tage mod til dig og få åbnet rudekuverter med regninger, rykkere og breve fra din bank? Så er det nu, at du skal tage en dyb indånding og bare få åbnet det hele.

Det er ikke så slemt, som du frygter inderst inde, det lover jeg. Bare åben det hele og læg stakken klar på bordet ved siden af dit blanke ark papir og kuglepennen.

Følgende skal påføres i budgettet:

Godt, så skriver du alle årets udgifter så som husleje, telefon, børnepasning, el, vand og så videre ned på papiret med udgifter.

Skriv også hvornår regningen skal betales og hvor mange gange om året, den kommer. Hvis du har billån eller afdrag på anden gæld, så skal de udgifter også med på samme måde. Nu kan du gange op og lægge sammen i højre side af papiret og regne ud, hvad din samlede årlige udgift er. Den udgift dividerer du med 12, og du kender dine faste udgifter pr måned.

Lån penge trods RKI og kontanthjælp her på siden

Dertil lægger du et fornuftigt månedligt beløb til at købe mad, tøj, tandlæge, gaver osv. Denne samlede udgift pr måned kender du så nu – dejligt, ikke? Nu tager du din indkomst pr måned efter skat og trækker udgiften fra før fra. Fx tjener du måske 15000 efter skat om måneden og har udgifter for 12000. Så har du 3000 kroner tilbage til at afbetale gæld med.

Tillykke! Nu ved du hvor meget, du realistisk kan afdrage gælden med. Så er det tid til at undersøge mulighederne for SMS lån trods RKI og kontanthjælp samt andre muligheder. Læs meget mere om at låne penge på kontanthjælp og uden indtægt i denne guide på Forbrugslån Billige DK.

Du kan godt låne penge, selv om du har RKI gæld

Nogen tror ikke at det er muligt, men sandheden er, at du i mange tilfælde godt kan få et hurtigt lån trods RKI registrering af anden gæld. Det er ikke altid den smarteste løsning, men det vender vi tilbage til lidt senere i denne guide. Du kan enten søge om de billigste kviklån forskellige steder på nettet eller via bankerne for at finde et lån. En låneudbyder, som accepterer, at du har misligholdt gæld til anden side og derfor er registreret i RKI.

Det, som du skal undersøge, er hvilke betingelser du kan opnå de forskellige steder. Det vil sige hvilke renter målt i årlige omkostninger i procent (ÅOP) som udlånere tilbyder dig.

Hvor kan du få hurtigt lån trods RKI? Her er Broker Lån DK!

Husk at forhandle renterne længst muligt ned, hvis det er muligt! Det er selvsagt vigtigt, at du finder et billigt lån med RKI til at samle sin gæld i. Ellers bliver gælden afdraget alt for langsomt, og du spilder dine penge.

Med et realistisk privatbudget i hånden har du en god chance for at opnå nogle fornuftige vilkår for et lån med RKI. Billån trods RKI er også en mulighed og altså ingen hindring, for du skal jo oftest bruge den til at komme på arbejde eller ned til købmanden.

I stedet for at låne penge

Den anden mulighed, som også ofte virker meget bedre, end du tror, er simpelthen at skrive til de forskellige långivere. Långivere, som du allerede har lånt penge af (de steder der har meldt dig til RKI registeret i første omgang). Lov dem månedlige afdrag på din gæld, indtil den er helt betalt tilbage. Hvis du både skylder penge et sted med 25% i rente og et sted med 7% i rente, så er det let at spare tid og penge ved at afdrage mest på det lån, hvor du har den højeste rente.

Send derfor fx et brev til stedet med et lån på 25% og lov dem en afdragsordning på 2000 kroner om måneden. Skriv til långiveren med 7%, at du gerne vil afdrage lånet med 1000 kroner om måneden.

Du bliver sikkert overrasket over kreditorernes positive svar. Hvis du er registreret i RKI og rent faktisk laver et budget, foreslår en tilbagebetaling med faste og realistiske beløb pr. måned, så bliver udlånerne oftest meget positivt overraskede. Når du så ovenikøbet overholder aftalen måned for måned, så hører du ikke mere fra dem. Indtil de sender det skønne brev om, at hele gælden er afdraget, og du kan åbne en flaske vin for at fejre det!

Husk altid at planlægge mod gældfrihed på længere sigt! Det er meget lettere at være lykkelig, når du ikke skylder nogen noget!

Lån penge trods RKI på en ny måde

Som noget helt nyt i Danmark introducerer vi muligheden for at låne penge trods RKI direkte mellem private via en lånebørs. Denne mulighed kan være interessant, når man har brug for penge, fordi nemme lån trods RKI derinde kan forklares.

Man kan simpelthen forklare i en tekst, hvad man skal bruge pengene til og forklare hvorfor, man kan stoles på til at betale dem tilbage.

Lån penge af private trods RKI? Ingen problem, hvis du har en kautionist!

Derfra kan private mennesker så selv vælge at låne dig pengene, hvis de mener, at det er en god investering eller et værdigt formål. Når du laver en låneansøgning derinde, kan du selv vælge hvor mange penge, du vil låne. Selv bestemme hvilken rente du vil betale og over hvor lang tid, tilbagebetalingen af dit lån trods RKI skal tage.

Lån penge trods RKI kan du gøre her på låneportalen, men husk nu at bruge din sunde fornuft. RKI lån alligevel sørger netop for, at alle kan låne penge, men dermed ikke sagt, at det er smart. Overvej din beslutning, også selvom du kan låne penge i weekenden.

RKI sletning

Der er flere måder, du kan opnå en RKI sletning på - altså komme ud af registeret. Den ene er at tilbagebetale al din gæld, som er årsagen til registreringen. En RKI sletning kan du ofte også let få gratis ved at gøre RKI / Experian opmærksom på, at der er uenighed mellem dig og långiveren. Uenigheden kan være om hvor mange penge, du skylder, eller om du overhovedet skylder penge.

Så hvis du er i RKI på grund af et minilån, som du ikke mener er fair, så send straks et brev til udlåneren med din klage. Send derefter en klage til RKI, hvor du beder om sletning fra registeret, og hvor du vedlægger det andet brev som dokumentation. RKI skal slette dig, hvis der er strid mellem dig og den anden part, indtil sådan en strid er afgjort i retten.

Er jeg registreret i RKI?

Er du i tvivl, om du er registreret i RKI, kan du logge ind på Dininfo.dk og se din RKI status. Du kan læse meget mere om RKI på Experian.dk, som er Danmarks største register over dårlige betalere. Lån trods RKI uden kautionist er desværre ikke muligt her på siden, og det bliver svært at finde nogetsteds.