RKI Lån

Lån penge trods RKI lån nemt og hurtigt. Få et kviklån trods RKI (og kontanthjælp) på 2 minutter.

Lån op til 75.000 kr. selv om du er registreret i RKI

Kviklån trods RKI

Det er jo ikke den optimale situation i udgangspunktet at tage et såkaldt kviklån trods RKI – altså et lån trods RKI registrering, hvor RKI ikke er en hindring. Risikoen (gennemsnitligt) for banken eller udlåneren er større end normalt, og derfor skal du, som låntager, oftest betale lidt ekstra i renter og gebyrer.

Formålet med at tage et kviklån, når man står registreret for en anden gæld i RKI, er oftest at afbetale den gamle gæld og komme ud af RKI og hele følelsen af at være bagud. I denne guide kan du få gode råd om dine muligheder for at få et lån trods gæld.

Budget inden ansøgning af lån i RKI

Inden du starter, er det nødvendigt (det er det altså!) at lægge et budget for din private økonomi. Og bare rolig – det er slet ikke svært.

Se bare hér: Dit privatbudget laver du ved at finde ud af hvilke udgifter du har og hvilke indtægter. Helt konkret skal du på ét stykke papir skrive ned, hvad det sidste års regninger kostede, og hvornår de skulle betales.

Hvad betyder RKI? Forkortelsen står for Ribers Kredit Information

Er du en af de mange, som har svært ved at tage mod til dig og få åbnet rudekuverter med regninger, rykkere og breve fra din bank? Så er det nu, at du skal tage en dyb indånding og bare få åbnet det hele.

Det er ikke så slemt, som du frygter inderst inde, det lover jeg. Bare åben det hele og læg stakken klar på bordet ved siden af dit blanke ark papir og kuglepennen.

Godt, så skriver du alle årets udgifter så som husleje, telefon, børnepasning, el, vand og så videre ned på papiret med udgifter.

Skriv også hvornår regningen skal betales og hvor mange gange om året, den kommer. Hvis du har billån eller afdrag på anden gæld, så skal de udgifter også med på samme måde. Nu kan du gange op og lægge sammen i højre side af papiret og regne ud, hvad din samlede årlige udgift er. Den udgift dividerer du med 12, og du kender dine faste udgifter pr måned.

Lån trods RKI og kontanthjælp? Her hos Broker Lån kan du få et RKI lån!

Dertil lægger du et fornuftigt månedligt beløb til at købe mad, tøj, tandlæge, gaver osv. Denne samlede udgift pr måned kender du så nu – dejligt, ikke? Nu tager du din indkomst pr måned efter skat og trækker udgiften fra før fra. Fx tjener du måske 15000 efter skat om måneden og har udgifter for 12000. Så har du 3000 kroner tilbage til at afbetale gæld med.

Tillykke! Nu ved du hvor meget, du realistisk kan afdrage gælden med, så er det tid til at undersøge mulighederne for lån trods RKI og kontanthjælp samt andre muligheder.

Du kan godt låne penge, selv om du har RKI gæld

Nogen tror ikke at det er muligt, men sandheden er, at du i mange tilfælde godt kan få et lån trods RKI registrering af anden gæld. Det er ikke altid den smarteste løsning, men det vender vi tilbage til lidt senere i denne guide. Du kan enten søge om de billigste kviklån forskellige steder på nettet eller via bankerne for at finde et lån som accepterer at du har misligeholdt gæld til anden side registreret i RKI.

Det, som du skal undersøge, er hvilke betingelser du kan opnå de forskellige steder. Det vil sige hvilke renter målt i årlige omkostninger i procent (ÅOP) som udlånere tilbyder dig.

Husk at forhandle renterne længst muligt ned, hvis det er muligt! Det er selvsagt vigtigt at du finder et billigt lån med RKI til at samle sin gæld i – for ellers bliver gælden afdraget alt for langsomt og du spilder dine penge.

Med et realistisk privatbudget i hånden har du en god chance for at opnå nogle fornuftige vilkår for et lån med RKI, læs mere. Billån trods RKI er også en mulighed og altså ingen hindring, for du skal jo oftest bruge den til at komme på arbejde eller ned til købmanden.

En anden vej at gå med RKI lån

Den anden mulighed, som også ofte virker meget bedre en du tror, er simpelthen at skrive til de forskellige steder, som du allerede har lån (de steder der har meldt dig til RKI registeret i første omgang) og love dem månedlige afdrag på din gæld indtil den er helt betalt tilbage. Hvis du både skylder penge et sted med 25% i rente og et sted med 7% i rente, så er det let at spare tid og penge ved at afdrage mest på det lån, hvor du har den højeste rente.

Send derfor fx et brev til stedet med et lån på 25% og lov dem en afdragsordning på 2000 kroner om måneden, og skriv til stedet med 7%, at du gerne vil afdrage lånet med 1000 kroner om måneden.

Lån trods gæld er muligt her hos Broker Lån

Du bliver sikkert overrasket over kreditorernes positive svar. Hvis du er registreret i RKI og rent faktisk laver et budget, foreslår en tilbagebetaling med faste og realistiske beløb pr. måned, så bliver udlånerne oftest meget positivt overraskede, og når du så overholder aftalen måned for måned, så hører du ikke mere fra dem indtil de sender det smukke brev om at hele gælden er afdraget, og du kan åbne en flaske vin for at fejre det!

Husk altid at planlægge mod gældfrihed på længere sigt! Det er meget lettere at være lykkelig, når man ikke skylder nogen noget!

Lån penge trods RKI på en ny måde

Som noget helt nyt i Danmark introducerer vi muligheden for at søge om lån trods RKI direkte mellem private via en lånebørs. Denne mulighed kan være interessant, når man har brug for penge, fordi nemme lån trods RKI derinde kan forklares.

Man kan simpelthen forklare i en tekst, hvad man skal bruge pengene til og forklare hvorfor, man kan stoles på til at betale dem tilbage.

Lån penge af private trods RKI? Ingen problem, hvis du har en kautionist!

Derfra kan private mennesker så selv vælge at låne dig pengene, hvis de mener, at det er en god investering eller et værdigt formål. Når du laver en låneansøgning derinde, kan du selv vælge hvor mange penge, du vil låne, hvilken rente du vil betale og over hvor lang tid, tilbagebetalingen af dit lån trods RKI skal tage.

RKI sletning

Der er flere måder, du kan opnå en RKI sletning på - altså komme ud af registeret. Den ene er at tilbagebetale al din gæld, som er årsagen til registreringen. En RKI sletning kan du ofte også let få gratis ved at gøre RKI / Experian opmærksom på at der er uenighed mellem dig og dén, du skylder penge om enten hvor mange penge du skylder eller om du overhovedet skylder penge.

Så hvis du er i RKI på grund af et lån, som du ikke mener at skylde for, så send straks et brev til udlåneren med din klage. Send derefter en klage til RKI, hvor du beder om sletning fra registeret, og hvor du vedlægger det andet brev som dokumentation. RKI skal slette dig, hvis der er strid mellem dig og den anden part, indtil sådan en strid er afgjort i retten.

Er jeg registreret i RKI?

Er du i tvivl, om du er registreret i RKI, kan du logge ind på Dininfo.dk, og se din RKI status. Du kan læse meget mere om RKI på Experian.dk, som er Danmarks største register over dårlige betalere.