Lån til indfrielse af gæld

Se oversigt over 15 lån trods gæld, opdateret torsdag, 20/2

Vi viser kun udvalgte lån i listen - Vi modtager betaling for bevilgede lån og kreditter

Kan det betale sig at låne til gæld?

Det kan det i mange tilfælde faktisk. Hvis du har et lån med en meget høj rente, kan du spare penge og tilbagebetalingstid ved at indfri det via et lån med en lavere rente.

Kan man låne hvis man har gæld?

Ja bestemt! Mange har flere lån. Tænk for eksempel på boligejere, der ofte har både huslån, billån og forbrugslån. Det vigtige er blot, at du ikke har flere og større lån, end du kan overskue.

Hvad er et samlelån?

Det er betegnelsen for et lån, man tager for at betale flere andre små lån ud. Altså: Man samler sine lån i ét enkelt lån og ofte til en lavere rente.

Har du mistet overblikket over din gæld, så kan et lån til indfrielse af gæld være en god løsning. Oftest er det ikke en mulighed at låne trods gæld i banken, men det er det heldigvis på nettet.

Lån til gæld online er faktisk noget, som rigtig mange danskere benytter sig af på daglig basis. Sagen er den, at der rent faktisk kan være en god forretning i af indfri dyr gæld. Lån penge til gæld til lav rente, og betal så den store dyre gæld ned med dette lån. Det lyder simpelt, og det er det faktisk også!

Lån trods gæld

lån til indfrielse af gældMange mennesker er af den opfattelse, at de ikke kan låne penge, når de i forvejen har gæld. Men faktum er, at vi danskere i snit har 4,2 lån hver, og et lån er jo som bekendt det samme som gæld.

Lån penge selvom du har gæld er så sandeligt ganske normalt, og de fleste af os kommer til at prøve det før eller senere. Det gælder både lån til bil og hus trods gæld, og du vil opleve, at du sagtens kan blive godkendt.

Lån til RKI gæld? Nej, det er ikke en mulighed hos os, og du bør slet ikke tænke tanken!

Samlelån

En rigtig god måde at få overblik og styr på alle ens lån er ved at optage et samlelån. Det ligger mere eller mindre i ordet, at du samler alle dine lån til et samlet lån. Det er en super populær måde at indfri de mange små lån og samle dem til et stort lån.

Rigtig mange lånefirmaer er begyndt at tilbyde de hurtige samlelån, og især Basisbank og Santander har stor succes med det. Hos Santander kan du lave et samlelån til lav rente, og det tager kun ganske få minutter at ansøge.

Derudover behøver du slet ikke at stille sikkerhed for samlelånet, som kan være på helt op til 350.000 kr. Ønsker du et lån på mere end det beløb, kan vi anbefale et Basisbank samlelån. Hos Basisbank kan du låne helt op til 500.000 kr. til indfrielse af gæld. 

Du finder samlelån fra Santander og fra Basisbank ved at klikke eller i oversigten øverst på siden. Lån til indbetaling af gæld i dag, og få en lav rente allerede i morgen!

Scroll til toppen