Lån trods gæld

Oversigt med 15 lån - kan bruges til indfrielse af gæld, opdateret mandag, 18/10

Vi viser kun udvalgte lån i listen - Vi modtager betaling for bevilgede lån og kreditter -

✅ Kan det betale sig at låne til gæld?

Det kan det i mange tilfælde faktisk. Hvis du har et lån med en meget høj rente, kan du spare penge og tilbagebetalingstid ved at indfri det via et lån med en lavere rente.

✅ Kan man låne hvis man har gæld?

Ja bestemt! Mange har flere lån. Tænk for eksempel på boligejere, der ofte har både huslån, billån og forbrugslån. Det vigtige er blot, at du ikke har flere og større lån, end du kan overskue.

✅ Hvad er et samlelån?

Det er betegnelsen for et lån, man tager for at betale flere andre små lån ud. Altså: Man samler sine lån i ét enkelt lån og ofte til en lavere rente.

✅ Hvad hvis jeg er i RKI?

Hvis du er registreret i RKI, er det meget svært at få et lån, og det er heller ikke en god ide! Få styr på din økonomi så langt, at du kan komme ud af RKI, før du optager nye lån.

Har du mistet overblikket over din gæld, så kan du optage lån til indfrielse af gæld nu og her. Oftest er det ikke en mulighed at låne trods gæld i banken, men det er det heldigvis på nettet.

Optag lån til gæld online er faktisk noget, som rigtig mange danskere benytter sig af på daglig basis. Sagen er den, at der rent faktisk kan være en god forretning i af indfri dyr gæld. Lån penge til gæld til lav rente, og betal så den store dyre gæld ned med dette lån. Det lyder simpelt, og det er det faktisk også!

Lån trods gæld

lån til indfrielse af gældMange mennesker er af den opfattelse, at de ikke kan låne penge, når de i forvejen har gæld. Men faktum er, at vi danskere i snit har 4,2 lån hver, og et lån er jo som bekendt det samme som gæld.

Lån penge selvom du har gæld, er så sandelig ganske normalt, og de fleste af os kommer til at prøve det før eller senere. Det gælder både lån til bil og hus trods gæld, og du vil opleve, at du sagtens kan blive godkendt. Men pas dog godt på med ikke at ende som dårlig betaler, så du får et inkassofirma på nakken. Læs om og inkasso og inkassofirmaer på Novaindex.com.

Samlelån

En rigtig god måde at få overblik og styr på alle ens lån er ved at optage et samlelån. Det ligger mere eller mindre i ordet, at du samler alle dine lån til et samlet lån. Det er en super populær måde at indfri de mange små lån og samle dem til et stort lån.

Rigtig mange lånefirmaer er begyndt at tilbyde de hurtige samlelån, og især Basisbank og Santander har stor succes med det. Hos Santander kan du lave et samlelån til lav rente, og det tager kun ganske få minutter at ansøge.

Derudover behøver du slet ikke at stille sikkerhed for samlelånet, som kan være på helt op til 350.000 kr. Ønsker du et lån på mere end det beløb, kan vi anbefale et Basisbank samlelån. Hos Basisbank kan du låne helt op til 500.000 kr. til indfrielse af gæld. 

Du finder samlelån fra Santander og fra Basisbank ved at klikke eller i oversigten øverst på siden. Optag lån til indbetaling af gæld i dag, og få en lav rente allerede i morgen! Tjek også mulighederne for afbetaling kontra lån.

Lån med kautionist

Har du en meget høj gæld og en lille indkomst, er det måske muligt at optage lån med kautionist. Lån trods gæld med en kautionist er faktisk meget normalt, og det vil øge dine chancer for at blive godkendt markant.

Sagen er den, at hvis du vil låne penge uden kautionist, så har låneudbyderen kun sikkerhed hos én person. Hvorimod, hvis du låner penge med en kautionist, så er både du og långiver bedre stillet, og de vil derfor være mere tilbøjelig til at låne dig penge trods gæld.

Ét lån i stedet for mange

Fidusen er, at du kan samle din gæld fra flere mindre lån med (ofte) ret høj rente til ét lån med en (ofte) noget lavere rente. Og i stedet for at skulle betale flere forskellige steder hver måned, kan du nøjes med at betale ét sted.

Nogle mennesker sparer faktisk mange hundrede kroner hver eneste måned ved at sammenlægge 2-3 eller flere kviklån til ét samlet lån.

OBS: Søger du lån til RKI gæld, så vil vi på det kraftigste anbefale dig at genoverveje din beslutning. Lån trods RKI er virkelig ikke noget, du skal spøge med, da rentene og gebyrerne er tårnhøje.

I stedet for at optage et RKI lån, bør du lave en eller anden form for afdragsordning med dine kreditorer. Det vil hjælpe dig langt mere at få afviklet din gæld fremfor at stifte yderligere gæld, det siger sig selv. Har du brug for hjælp til at få overblik over din økonomiske situation, kan du få gratis gældsrådgivning.

Hvor kan man låne?

Da alt foregår online, er din bopæl ligegyldig. Vi betjener kunder i København, Odense, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Randers og hele resten af Danmark.

Scroll til toppen