Om Quick Lån

Med et quicklån mener man typisk et hurtigt lån til fx forbrug. Det hurtige består i to ting, når de fleste taler om lån som quicklån: Dels skal det gå stærkt, fx via et telefonopkald eller en internetformular, og efter få minutter, skal lånet godkendes eller afvises. Den anden del består i at man gerne vil have behandlet ansøgningen lidt let, dvs. uden en masse spørgsmål. Man gider ikke at svare på hvad pengene skal bruges til eller at fremlægge et privatbudget for at fremvise at man kan betale tilbage.


Hvem tilbyder quick lån?

Markedet for de populære quick lån er stort og svært at overskue, Quick Lån handler om hastighed - man leder efter et quick lån, når det skal gå stærkt. Vi mener at man bør tage sig tiden til at undersøge markedet for bedre priser på lån af pengeog samtidig er det ikke et marked, som de fleste kender grundigt eller som alle foretrækker at spørge venner og familie til råds om. Det består af decidererede specialiserede udlånere til quick lån plus bankerne. Faktisk kan langt de fleste som kan få et quick lån i et af tele- eller internetselskaberne også få et lån i banken. Og det er vigtigt at sondere alle mulighederne, for der er stor forskel på at låne til en ÅOP på fx 25% hos en af de specialiserede quick lån udbydere og til en ÅOP på måske 8% i banken.

Links til vores artikler om lån:

3 tanker om “Om Quick Lån”

  1. Jeg har fået tilbudt sådan et quick lån engang på 20000 kroner, men jeg sagde nej tak da ÅOP ikke var et ord som sælgeren kendte! :-)

Der er lukket for kommentarer.