Bankrådgiveren: Huskeliste til dig der søger forbrugslån

Jeg har spurgt en erfaren bankrådgiver hvad du som forbruger skal huske på, når det handler om forbrugslån:

Spørgsmål:

Rigtigt mange danskere har forbrugslån i banken eller via kreditkort og lignende. Hvad er dine bedste råd til kunder med behov et forbrugslån? Hvad skal man tænke på, hvad skal man tjekke og hvad skal man have med i banken?Bankrådgiverens svar:

1) Hvis ikke banken allerede har din seneste årsopgørelse og privatbudget, skal banken have dette indleveret. Helt overordnet er det en god ide, at du som privatkunde har et møde med din rådgiver hvert år, så du løbende får sparring med din bankrådgiver, og på den måde løbende får de gode råd og vejledninger.

2) Får du brug for et forbrugslån, så start med at kontakte din bankrådgiver. Hvis du har orden i dine sager, vil du nemt og hurtigt kunne få et mindre lån – og også til en billigere pris en de gængse finansieringsselskaber.

3) Det er altid god latin at undersøge markedet. Når du kigger pris skal du kigge på ÅOP efter skat (ÅOP = Årlige Omkostninger i Procent). ÅOP tager højde for de andre løbende omkostninger der er på lånet, udover selve renten (der kan nemlig nemt være en del andre).

Du kan også læse mere over hos vores venner på Netnaut.

En tanke om “Bankrådgiveren: Huskeliste til dig der søger forbrugslån”

  1. jeg kunne meget tænkte mig at få et lån selvom jeg står i rki (desværre) men ved ikke lige hvordan jeg kommer ind på et ansøge skema til et lån som jeg har meget brug for da jeg lige er flyttet i en stor lejlighed på ca 90km med egen have og jeg står og mangler… Ja stortset alt hvem kan hjælpe mig? Mvh eva

Der er lukket for kommentarer.